FAQ

home / FAQ

Padel

Hoe kan ik een terrein reserveren?

Via playtomic  kan je gemakkelijk een terrein huren en betalen. Je kan een account maken via de app op je smartphone of via de website. 

Hoeveel kost het om bij jullie te spelen?

Er is een verschil tussen niet-leden en leden, piek en dal, indoor en outdoor. Meer informatie over de tarieven kan je hier terugvinden.

Kan je reserveren zonder playtomic?

De hoofdboeker van het terrein moet steeds playtomic hebben. Hij kan kiezen voor “split payment” en spelers toevoegen, dan betaalt iedereen zijn/haar deel. Hij kan ook kiezen voor “single payment”, dan worden de andere plaatsen (aan niet-ledentarief) ook door hem betaald.

Mogen we ook met 2 op een terrein spelen?

We hebben indoor nu ook een enkelterrein, dan betalen jullie maar voor 2 personen. Je kan op een dubbelterrein ook met 2 trainen, maar moet je heel het terrein (4 personen) betalen. Het is dus interessanter om te kijken naar een vrij moment op het enkelterrein!

Wanneer zijn de piekuren?

De piekuren zijn op weekdagen vanaf 17u.
Alle andere momenten (weekdagen tot 17u en heel het weekend) zijn daluren.

Kunnen we ook per uur reserveren?

Je moet minimaal 1 uur reserveren. Dit kan ook uitgebreid worden per half uur (dubbel) of per kwartier (enkel). In playtomic is dit zeer duidelijk: alle opties staan naast elkaar en je klikt gewoon de gewenste speelduur aan.

Kan ik meerdere reservaties tegelijk aanmaken?

Natuurlijk. Outdoor hebben we momenteel geen beperkingen. Indoor kan elk lid maximum 4 actieve reservaties hebben. Vanaf er 1 reservatie voorbij is, kan een nieuwe toegevoegd worden.

Is er een parking en waar kunnen we de hal binnen geraken?

Je kan best parkeren op de parking van de Wase Golf. De ingang van de hal ligt achter de outdoor padelterreinen. Je zal bij je reservatie een code krijgen waarmee je de hal binnen kan gaan. De verlichting gaat automatisch aan en uit.

Kan ik mijn reservatie wijzigen of annuleren?

Jazeker. De namen binnen de reservatie kunnen tot net voor de wedstrijd veranderd worden. Annuleren kan outdoor tot maximum 24u op voorhand. Indoor tot maximum 72u op voorhand. Je krijgt het betaalde bedrag dan automatisch terugbetaald door playtomic.

Wat gebeurt er met mijn outdoor reservatie bij regenweer?

Als het effectief regent en er kan niet gespeeld worden, wordt de reservatie door de club geannuleerd. Het voordeel aan padel is dat er meteen gespeeld kan worden, wanneer het stopt met regenen. Er kan dus geen 5 uur op voorhand geannuleerd worden voor eventueel regenweer.

Kunnen ook niet-leden een padelterrein huren?

Jazeker! Iedereen kan een padelterrein reserveren bij onze club. Niet-leden krijgen echter geen korting op hun reservatie en kunnen minder lang op voorhand reserveren.

Hoe kan ik lid worden en wat zijn de voordelen?

Meer informatie over onze lidmaatschappen en hoe lid worden, kan je hier vinden.

Kunnen ook niet-leden een padelles volgen

Kan ik padelles volgen? Jazeker. De Jan Stilten Tennis- en Padelacademy verzorgt de lessen bij ons. Er wordt zowel les gegeven aan: kinderen, startende padellers, padellers met al wat meer ervaring en gevorderde padellers.

Kan ik bij jullie in het clubhuis terecht voor een drankje en hapje nadien?

Jazeker. Op onze locatie in Stekene is dit in het clubhuis, ’t Chalet. In Sint-Gillis-Waas zal de bar in onze hal “de reep” binnenkort open zijn. In tussentijd kunnen jullie terecht in het clubhuis van de Wase Golf.

Is het mogelijk om padelrackets te huren?

Ja, op beide locaties kunnen rackets gehuurd worden. In Stekene in ‘t Chalet, in Sint-Gillis-Waas in het clubhuis van de Wase Golf. Dit kost €3/racket en er moet een paspoort als borg gegeven worden. Wil je een racket huren buiten de openingsuren van het clubhuis, dit kan, laat dit dan zeker tijdig weten. Bekijk onze openingsuren.

Kan ik mij omkleden en douchen?

Op onze locatie in Stekene kan je je omkleden en douchen, tijdens de openingsuren van ’t Chalet.
Op onze locatie in Sint-Gillis-Waas zijn voorlopig nog geen kleedkamers en douches, deze zullen binnenkort klaar zijn, in onze hal “de reep”. Gelieve daar momenteel rekening mee te houden.

Kunnen er ballen gehuurd worden?

Neen, dit kan niet. Voor €8 kan er (op beide locaties) wel een tube van 3 ballen aangekocht worden.

Moet ik lid zijn op de club om les te kunnen volgen?

Neen, zowel leden als niet-leden kunnen lessen volgen.

Hoelang is mijn lidgeld geldig?

Het brons lidmaatschap loopt van 1/1/2023 tot en met 31/12/2023. Het zilver en het goud lidmaatschap wordt actief op het moment van betaling. Bv: betaal je op 2 februari, dan loopt je lidmaatschap exact 365 dagen.